Praktijken

Hier vindt u de praktijken die zich hebben aangesloten bij de Coöperatie Verloskunde In District Amersfoort. Voor vragen over de praktijken kunt u het contact behorend bij de desbetreffende praktijk gebruiken.

Verloskundigen Aan de Laak

Verloskundigen aandelaak is een praktijk die wordt gevormd door drie verloskundigen (Joke, Sanne, Dirrianne), een vaste waarneemster (Lisanne) en een assistente (Wilna). Wij verlenen zorg in Hoevelaken – Vathorst en omgeving.
www.aandelaak.nl

Verloskundigenpraktijk Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte. Vitae is een kleinschalige praktijk met drie verloskundigen die ook echoscopiste zijn. We bieden o.a. drie avond spreekuren aan en hebben een optimale samenwerking met verschillende disciplines.
www.verloskundigenpraktijkvitae.nl

Verloskundigen Viandenstraat

Wij zijn een team van 5 vaste, ervaren en vooral enthousiaste verloskundigen! Vanuit onze praktijk in hartje Amersfoort geven wij zorg op maat. Jullie kunnen bij ons terecht voor een kinderwensconsult, echoscopische onderzoeken (inclusief de 20 weken echo). Ook heb je de keuze tussen reguliere zwangerschapscontroles of Centering Pregancy. En natuurlijk begeleiden we jullie bij de bevalling; thuis (ook in bad) of in het ziekenhuis en doen we, samen met de kraamverzorgende de kraambedcontroles.
www.verloskundigenviandenstraat.nl

De Parel Verloskundigenpraktijk

Je zorgt, je geeft, je knuffelt, je omarmt, je koestert .. een Parel ..een Wonder! De Parel, een kleinschalige, moderne, vooruitstrevende, professionele geboortezorg praktijk, waar fysiologie, samenwerking, kwaliteit van zorg  en compleet aanbod van zorg,  speerpunten zijn.  Eigen en Vertrouwd!
www.verloskundigenbunschoten.nl

Verloskundigen Amersfoort

Dé Praktijk in Amersfoort voor persoonlijke, professionele en complete zorg van kinderwens tot en met anticonceptie. Alles onder één dak: echo’s, avondspreekuur, centering pregnancy en informatie avond.
www.verloskundigenamersfoort.nl

Fea Verloskundigenpraktijk

Wij zijn verloskundigenpraktijk Fea. Onze inmiddels zestienjarige verloskundigenpraktijk is een begrip in Soest & omgeving. Fea biedt een compleet pakket aan zwangerschapszorg; wij begeleiden zwangerschap, bevalling, kraambed en geven voorlichtingsavonden. Echo’s worden gemaakt in samenwerking met beste echocentrum uit de regio. Ook met een zwangerschapswens kun je bij ons terecht!
www.fea-verloskundigen.nl

Geboortecentrum Baarn

Persoonlijke verloskundige zorg, dat is waar wij voor staan. Wij werken met een klein team, dus altijd een bekend gezicht. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen, waardoor we gezamenlijk de zwangerschap, bevalling en kraamperiode goed kunnen doorlopen.
Verloskundige echo’s maken wij in ons Geboortecentrum en wij bieden zowel lactatiekundige zorg, als zwangerschapscursussen die door je eigen verloskundige gegeven worden.
www.geboortecentrumbaarn.nl

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl