Praktijken

Hier vindt u de praktijken die zich hebben aangesloten bij de Coöperatie Verloskunde In District Amersfoort. Voor vragen over de praktijken kunt u het contact behorend bij de desbetreffende praktijk gebruiken.

Matea Verloskundigenpraktijk

Als verloskundige zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Wij bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.
www.mateaverloskundigen.nl

Verloskundigen Aan de Laak

Verloskundigen aandelaak is een praktijk die wordt gevormd door drie verloskundigen (Joke, Sanne, Dirrianne), een vaste waarneemster (Lisanne) en een assistente (Wilna). Wij verlenen zorg in Hoevelaken – Vathorst en omgeving.
www.aandelaak.nl

Pala Verloskundigen

Ons team staat voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen. Voor ons staan de ideeën, gevoelens en opvattingen van onze cliënten centraal. Door op deze manier ons vak uit te oefenen, bieden wij al jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid kwalitatief hoogstaande zorg in een veilige omgeving.
www.verloskundigenpala.nl

Verloskundigenpraktijk Barneveld

De geboorte van nieuw leven is een groot wonder waar wij met respect mee omgaan en het als een voorrecht beschouwen daarbij aanwezig te zijn. Wij zetten onze professionaliteit en deskundigheid in om de geboorte van jullie kindje zo goed mogelijk te begeleiden, daarbij rekening houdend met ieders persoonlijke wensen en behoeftes.
www.verloskundigenbarneveld.nl

Praktijk Luna

Luna is een kleinschalige en persoonlijke praktijk met drie vaste verloskundigen; Susan Brouwer, Anne van Dijk en Nikki Wijkniet. Ons praktijkgebied omvat Leusden, Stoutenburg en Achterveld.
www.praktijkluna.nl

Verloskundigen De Oorsprong

Deskundige zorg en begeleiding in een vertrouwde en persoonlijke sfeer is waar wij ons met veel liefde voor inzetten. De zorg voor jullie en de baby is bij ons in goede handen. We vinden het belangrijk dat jullie straks met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze unieke periode en een goede start kunnen maken met het ouderschap.
www.verloskundigendeoorsprong.nl

Verloskundigenpraktijk De Kei

Persoonlijke zorg, tijd en aandacht staan in onze begeleiding centraal. Het gaat er immers om dat er een prettige sfeer ontstaat in de maanden die komen. Een sfeer waarin je je thuisvoelt. ‘Zorg met hoofd en hart’.
www.verloskundigenpraktijkdekei.nl

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl