Praktijken

Hier vindt u de praktijken die zich hebben aangesloten bij de Coöperatie Verloskunde In District Amersfoort. Voor vragen over de praktijken kunt u het contact behorend bij de desbetreffende praktijk gebruiken.

Verloskundigen Amersfoort

Dé Praktijk in Amersfoort voor persoonlijke, professionele en complete zorg van kinderwens tot en met anticonceptie. Alles onder één dak: echo’s, avondspreekuur, centering pregnancy en informatie avond.
www.verloskundigenamersfoort.nl

Geboortecentrum Baarn

Persoonlijke verloskundige zorg, dat is waar wij voor staan. Wij werken met een klein team, dus altijd een bekend gezicht. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen, waardoor we gezamenlijk de zwangerschap, bevalling en kraamperiode goed kunnen doorlopen.
Verloskundige echo’s maken wij in ons Geboortecentrum en wij bieden zowel lactatiekundige zorg, als zwangerschapscursussen die door je eigen verloskundige gegeven worden.
www.geboortecentrumbaarn.nl

Verloskundigenpraktijk Barneveld

De geboorte van nieuw leven is een groot wonder waar wij met respect mee omgaan en het als een voorrecht beschouwen daarbij aanwezig te zijn. Wij zetten onze professionaliteit en deskundigheid in om de geboorte van jullie kindje zo goed mogelijk te begeleiden, daarbij rekening houdend met ieders persoonlijke wensen en behoeftes.
www.verloskundigenbarneveld.nl

Verloskundigen De Vallei

Tijd, aandacht, begrip, luisteren, vertrouwen, rust, persoonlijk, professioneel, individuele behoefte, uniek. Dit zijn een aantal kernwoorden waarin wij onszelf herkennen en waar wij ons sterk voor willen maken.
www.verloskundigen-devallei.nl

Pala Verloskundigen

Ons team staat voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen. Voor ons staan de ideeën, gevoelens en opvattingen van onze cliënten centraal. Door op deze manier ons vak uit te oefenen, bieden wij al jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid kwalitatief hoogstaande zorg in een veilige omgeving.
www.verloskundigenpala.nl

Matea Verloskundigenpraktijk

Als verloskundige zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Wij bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.
www.mateaverloskundigen.nl

Verloskundigenpraktijk Vitae

Wij zijn enthousiaste verloskundigen werkzaam in Soest en Soesterberg, die klaar staan voor al je vragen rondom zwangerschap en geboorte. Vitae is een kleinschalige praktijk met drie verloskundigen die ook echoscopiste zijn. We bieden o.a. drie avond spreekuren aan en hebben een optimale samenwerking met verschillende disciplines.
www.verloskundigenpraktijkvitae.nl

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl