Bestuur

Het bestuur van de coöperatie bestaat uit verloskundigen werkend in de regio.

Rixt Bekkema, Annewil van ’t Zelfde , Hanneke den Uijl en Dirrianne Aman.

Rixt Bekkema
Voorzitter

Zelf ben ik werkzaam bij Verloskundigenpraktijk Pala, daarnaast ben ik voorzitter van de coöperatie. In november 2015 hebben we als kring besloten om te transformeren naar coöperatie VIDA. Vanaf het begin ben ik als voorzitter van de kring hierbij betrokken. Met de coöperatie hopen toekomstbestendig te zijn.  Zodoende zet ik mij in binnen het project Integrale Zorg wat in april 2016 is gestart.

Pijler: Clientgerichte zorg op maat

Annewil van ’t Zelfde
Secretaris

Naast mijn werk bij Verloskundigen Amersfoort en het Prenataal Screeningscentrum ben ik secretaris voor de coöperatie VIDA. Zodoende ben ik verantwoordelijk voor de communicatie. Vanaf september 2014 vervul ik deze functie met veel enthousiasme.

Pijler: Toegankelijk en vertrouwd

Hanneke den Uijl
Penningmeester

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen de coöperatie. Naast mijn inzet voor de coöperatie ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk de Viandenstraat.

Pijler: Schakelfunctie in de keten

Dirrianne Aman
Notulist

Naast mijn werk al verloskundige bij Verloskundigen Aandelaak zet ik mij in voor de coöperatie. Bij ons structureel overleg, de ledenraad, maak ik de notulen, verder ben ik verantwoordelijk voor de vacaturebank en de actiepunten lijst.

Pijler: Kwaliteit van zorg

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl