Praktijken

Hier vindt u de praktijken die zich hebben aangesloten bij de Coöperatie Verloskunde In District Amersfoort. Voor vragen over de praktijken kunt u het contact behorend bij de desbetreffende praktijk gebruiken.

Geboortecentrum Baarn

Persoonlijke verloskundige zorg, dat is waar wij voor staan. Wij werken met een klein team, dus altijd een bekend gezicht. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen, waardoor we gezamenlijk de zwangerschap, bevalling en kraamperiode goed kunnen doorlopen.
Verloskundige echo’s maken wij in ons Geboortecentrum en wij bieden zowel lactatiekundige zorg, als zwangerschapscursussen die door je eigen verloskundige gegeven worden.
www.geboortecentrumbaarn.nl

De Parel verloskundigenpraktijk

Je zorgt, je geeft, je knuffelt, je omarmt, je koestert .. een Parel ..een Wonder! De Parel, een kleinschalige, moderne, vooruitstrevende, professionele geboortezorg praktijk, waar fysiologie, samenwerking, kwaliteit van zorg  en compleet aanbod van zorg,  speerpunten zijn.  Eigen en Vertrouwd!
www.verloskundigenbunschoten.nl

Verloskundigen Amersfoort

Dé Praktijk in Amersfoort voor persoonlijke, professionele en complete zorg van kinderwens tot en met anticonceptie. Alles onder één dak: echo’s, avondspreekuur, centering pregnancy en informatie avond.
www.verloskundigenamersfoort.nl

Verloskundigen Viandenstraat

Wij zijn een team van 5 vaste, ervaren en vooral enthousiaste verloskundigen! Vanuit onze praktijk in hartje Amersfoort geven wij zorg op maat. Jullie kunnen bij ons terecht voor een kinderwensconsult, echoscopische onderzoeken (inclusief de 20 weken echo). Ook heb je de keuze tussen reguliere zwangerschapscontroles of Centering Pregancy. En natuurlijk begeleiden we jullie bij de bevalling; thuis (ook in bad) of in het ziekenhuis en doen we, samen met de kraamverzorgende de kraambedcontroles.
www.verloskundigenviandenstraat.nl

Verloskundigen De Oorsprong

Deskundige zorg en begeleiding in een vertrouwde en persoonlijke sfeer is waar wij ons met veel liefde voor inzetten. De zorg voor jullie en de baby is bij ons in goede handen. We vinden het belangrijk dat jullie straks met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze unieke periode en een goede start kunnen maken met het ouderschap.
www.verloskundigendeoorsprong.nl

Pala Verloskundigen

Ons team staat voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen. Voor ons staan de ideeën, gevoelens en opvattingen van onze cliënten centraal. Door op deze manier ons vak uit te oefenen, bieden wij al jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid kwalitatief hoogstaande zorg in een veilige omgeving.
www.verloskundigenpala.nl

Praktijk Luna

Luna is een kleinschalige en persoonlijke praktijk met drie vaste verloskundigen; Susan Brouwer, Anne van Dijk en Nikki Wijkniet. Ons praktijkgebied omvat Leusden, Stoutenburg en Achterveld.
www.praktijkluna.nl

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl