Praktijken

Hier vindt u de praktijken die zich hebben aangesloten bij de Coöperatie Verloskunde In District Amersfoort. Voor vragen over de praktijken kunt u het contact behorend bij de desbetreffende praktijk gebruiken.

Fea Verloskundigenpraktijk

Wij zijn verloskundigenpraktijk Fea. Onze inmiddels zestienjarige verloskundigenpraktijk is een begrip in Soest & omgeving. Fea biedt een compleet pakket aan zwangerschapszorg; wij begeleiden zwangerschap, bevalling, kraambed en geven voorlichtingsavonden. Echo’s worden gemaakt in samenwerking met beste echocentrum uit de regio. Ook met een zwangerschapswens kun je bij ons terecht!
www.fea-verloskundigen.nl

Verloskundigenpraktijk Barneveld

De geboorte van nieuw leven is een groot wonder waar wij met respect mee omgaan en het als een voorrecht beschouwen daarbij aanwezig te zijn. Wij zetten onze professionaliteit en deskundigheid in om de geboorte van jullie kindje zo goed mogelijk te begeleiden, daarbij rekening houdend met ieders persoonlijke wensen en behoeftes.
www.verloskundigenbarneveld.nl

Verloskundigen Amersfoort

Dé Praktijk in Amersfoort voor persoonlijke, professionele en complete zorg van kinderwens tot en met anticonceptie. Alles onder één dak: echo’s, avondspreekuur, centering pregnancy en informatie avond.
www.verloskundigenamersfoort.nl

Matea Verloskundigenpraktijk

Als verloskundige zijn wij betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Wij vinden het dan ook een voorrecht om deze gebeurtenis van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Een persoonlijke benadering van de verloskundige zorg vinden wij erg belangrijk. Wij bieden graag een luisterend oor en nemen ruim de tijd voor de controles tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed.
www.mateaverloskundigen.nl

De Parel Verloskundigenpraktijk

Je zorgt, je geeft, je knuffelt, je omarmt, je koestert .. een Parel ..een Wonder! De Parel, een kleinschalige, moderne, vooruitstrevende, professionele geboortezorg praktijk, waar fysiologie, samenwerking, kwaliteit van zorg  en compleet aanbod van zorg,  speerpunten zijn.  Eigen en Vertrouwd!
www.verloskundigenbunschoten.nl

Verloskundigen Viandenstraat

Wij zijn een team van 5 vaste, ervaren en vooral enthousiaste verloskundigen! Vanuit onze praktijk in hartje Amersfoort geven wij zorg op maat. Jullie kunnen bij ons terecht voor een kinderwensconsult, echoscopische onderzoeken (inclusief de 20 weken echo). Ook heb je de keuze tussen reguliere zwangerschapscontroles of Centering Pregancy. En natuurlijk begeleiden we jullie bij de bevalling; thuis (ook in bad) of in het ziekenhuis en doen we, samen met de kraamverzorgende de kraambedcontroles.
www.verloskundigenviandenstraat.nl

Verloskundigen Aan de Laak

Verloskundigen aandelaak is een praktijk die wordt gevormd door drie verloskundigen (Joke, Sanne, Dirrianne), een vaste waarneemster (Lisanne) en een assistente (Wilna). Wij verlenen zorg in Hoevelaken – Vathorst en omgeving.
www.aandelaak.nl

Praktijken in de regio

Vida - Verloskundigen Praktijken in de regio
Klik op de kaart om de locatie te zien.

coöperatie verloskunde in district amersfoort
Bij de coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort) zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in regio Amersfoort. Dit gebeurt onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.
Coöperatie VIDA
contactgegevens:
E info@cooperatievida.nl
i www.cooperatievida.nlDesign: bendrost.nl
Webbouw: dainamics.nl